In verband met de feestdagen heeft Opsis Oogziekenhuis aangepaste openingstijden.

Op maandag 24 december is Opsis Oogziekenhuis regulier geopend. Ook zijn wij via ons reguliere telefoonnummer te bereiken.
Op dinsdag 25 en woensdag 26 december (eerste en tweede kerstdag) zijn wij gesloten. Wij zijn dan ook telefonisch niet bereikbaar voor het maken van afspraken.
Op 31 december (oudjaarsdag) is Opsis Oogziekenhuis regulier geopend. Ook zijn wij via ons reguliere telefoonnummer te bereiken.
Op 1 januari (nieuwjaarsdag) zijn wij gesloten en telefonisch niet bereikbaar voor het maken van afspraken.

Tijdens de kerstdagen en op nieuwjaarsdag zijn wij uitsluitend in geval van oogheelkundige spoed te bereiken op ons spoednummer.