Behandelingen

Oogheelkunde

Opsis biedt zorg aan het oog met de missie: ‘zorg voor het oog, met oog voor de mens’. Wij zijn topspecialist in oogheelkundige behandelingen zoals staar, glaucoom en maculadegeneratie. Op basis van een bezoek aan ons oogziekenhuis, kunnen onze ervaren oogartsen een duidelijke diagnose stellen. Daarna voorzien wij u van helder advies over het behandeltraject dat het beste past bij uw persoonlijke situatie. Denk bijvoorbeeld aan speciale implant-lenzen in geval van staar, zodat u minder afhankelijk zult zijn van een bril.

Keuringen

Instanties in Nederland stellen vaak eisen aan het zicht en vragen daarvoor een medische keuring.  Hoe streng deze eisen zijn, ligt aan de doelgroep. U kunt bij Opsis terecht voor meerdere medische oogheelkundige keuringen, zoals een rijbewijskeuring voor het CBR of een keuring voor de luchtvaart.

Ooglidcorrecties

Wij hebben ruime expertise in het uitvoeren van ooglidcorrecties. De aanleiding voor een ooglidcorrectie kan functioneel of esthetisch zijn. Het kan zijn dat u last heeft van hangende boven- of onderoogleden waardoor uw zicht wordt beperkt. Het is ook mogelijk dat u te maken heeft met een zwaar vermoeide blik of tekenen van ouderdom. Onze chirurgen hebben meer dan 10 jaar ervaring en voorzien u graag van advies over de mogelijkheden. Hoe een ooglidcorrectie bij Opsis in zijn werk gaat, ziet u in deze video.

Preventieve behandelingen

Bij Opsis kunt u ook terecht voor preventieve onderzoeken en behandelingen van het oog. Dit kan nodig zijn wanneer er bijvoorbeeld Glaucoom voorkomt in de familie, toenemende brilsterkte ( myopie of hypermetropie ). Of als er een vermoeden is van netvlies slijtage / macula degeneratie zoals bij mensen die minder goed tegen licht kunnen of waarbij het langer duurt dat ze weer scherp kunnen zien. Voorkomen van acuut glaucoom bij een ondiepe voorste oogkamer is een ander voorbeeld waarbij wij preventieve behandelingen kunnen uitvoeren.

Wat onze patiënten over onze behandelingen zeggen

Ik ben zeer tevreden over Oogarts Dr. Dito. Deskundig, sympathiek en 100 % aandacht voor de patiënt. Ook de medewerkers zijn zeer attent en deskundig. 

B. de Graaf

Dankzij de multifocale lens heb ik mijn bril nagenoeg niet meer nodig. Dank aan de vriendelijkheid en deskundigheid van het gehele Opsis team!

R. Teekman

De artsen en medewerkers van Opsis zijn professioneel en houden zich aan afspraken. Opsis heeft mij een correcte behandeling gegeven en ik ben zeer tevreden. 

M. Hoekstra

Wilt u een afspraak maken?

of bel 088 664 9674