De Oogartsen

drs. Jaap Jan Dito

drs. Jaap Jan Dito

Oogarts en Oogchirurg

Drs. Dito heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en specialiseerde zich daarna als oogarts in het VU Medisch Centrum. Na het voltooien van zijn opleiding tot oogarts in 1998 was hij tot 1999 werkzaam bij het Mesos Ziekenhuis te Utrecht. Van 1999 tot 2007 was hij als oogarts verbonden aan het St. Jansdal te Harderwijk. Hij heeft zich gespecialiseerd in MICS (Micro Incisional Cataract Surgery), de behandeling met laser van glaucoom ( SLT ) en in de behandeling van leeftijdsgebonden maculadegeneratie. Hij is actief piloot met een commercieel brevet en geïnteresseerd in Luchtvaartgeneeskunde. In 2008 heeft hij Opsis Oogziekenhuis opgericht. Hij is mede organisator van het Praktische laserchirurgie in de Oogheelkunde congres dat 2 jaarlijks wordt gehouden. Daarnaast is zijn aandachtsgebied voeding ter preventie van chronische aandoeningen zoals droge macula degeneratie en traanklachten en droge ogen.

Lidmaatschappen:

  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap
  • European Society of Cataract & Refractive Surgery
  • Vereniging Arts en Voeding
drs. Floris Hageman

drs. Floris Hageman

Oogarts en Oogchirurg

Drs. Hageman heeft Geschiedenis en Biologie gestudeerd in Utrecht en begon in 1996 aan de studie Geneeskunde aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hierna volgde hij de specialisatie tot oogarts in het VU Medisch Centrum. Vanaf juli 2009 is hij bij Opsis Oogziekenhuis werkzaam, waar hij het oogheelkundige vak in zijn volle breedte uitoefent. Zijn bijzondere aandachtsgebieden zijn hoornvlies problematiek en de chirurgische behandeling van staar.

Lidmaatschappen:

  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap
  • European Society of Cataract & Refractive Surgery
  • Nederlandse Intraoculaire Implant Club
  • European Board of Ophthalmology
 drs. Malou Rosman

drs. Malou Rosman

Oogarts & Oogchirurg

Drs. Rosman heeft geneeskunde gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam. Zij specialiseerde zich tot oogarts in het VU Medisch Centrum. Van 1998 tot 2001 werkte zij als oogarts in IJsselmeerziekenhuizen, locatie Emmeloord, waarna een verblijf van elf jaar in de Verenigde Staten volgde. Daar werkte zij bij University of California Los Angeles (UCLA) in klinische research, eerst binnen de oogheelkunde, daarna in de kinderoncologie. In 2012 keerde zij terug naar Nederland, om gedurende een jaar her opgeleid te worden tot oogarts in het Oogziekenhuis Rotterdam. Na 8 maanden als Chef de Clinique in het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis in Amsterdam, en 10 maanden als waarnemer in het Beatrix Ziekenhuis in Gorinchem, begint zij in december 2015 als allround oogarts bij Opsis Oogziekenhuis.

Lidmaatschappen:

  • Nederlands Oogheelkundig Gezelschap
  • European Society of Cataract & Refractive Surgery
  • Nederlandse Intraoculaire Implant Club
 drs. Özlem Engin

drs. Özlem Engin

Oogarts & Oogchirurg

Drs. Engin heeft Geneeskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit van Rotterdam en specialiseerde zich daarna als oogarts ook in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam begin 2017. Heden is zij werkzaam in het Erasmus Medisch Centrum Rotterdam en recentelijk ook bij Opsis in Amstelveen op de zaterdagen. Haar bijzondere aandachtsgebieden zijn orbita en oculoplastische chirurgie, naast de algemene oogheelkundige aandoeningen.

Lidmaatschappen: – Nederlands Oogheelkundig Gezelschap


Drs. Engin tıp eğtimini ve göz doktorluğu uzmanlığını Erasmus Üniversitesi ve Erasmus hastanesi Rotterdam da yapmıştır. 2017 yılında eğtimini bitirdikten sonra şu an Erasmus hastanesinde ve Cumartesi günleride Opsis Amstelveen kliniğinde çalışmaktadır. Genel göz problemlerinin yanında orbita ve oculoplastik hastalıklarıyla ilgilenmektedir.

Üyelikleri: – Nederlands Oogheelkundig Gezelschap

Wilt u een afspraak maken?

of bel 088 664 9674