De eerste spreekuren in de nieuwe vesting van Opsis Oogziekenhuis in Alkmaar zijn een feit. Het pand aan de comeniusstraat is op de eerste verdieping gereedgemaakt om patiënten te ontvangen.

Het bestaande kantoorpand, bestaande uit vier verdiepingen, wordt volledig verbouwd. Naar verwachting zal de totale oplevering met operatiecomplex in 2020 volgen. Tot die periode kunnen patiënten uit de omgeving Noord-Holland-Noord in Alkmaar terecht voor de polibezoeken. Behandelingen in het operatiecomplex vinden vooralsnog plaats in Amstelveen.

Om op de hoogte te blijven van de verbouwingen, gaat u naar de Facebookpagina van Opsis Oogziekenhuis. Het maken van een afspraak kan telefonisch via 088 664 9674.