Voor Zorgprofessionals

Als zorgprofessional kunt u hier alle informatie vinden die voor u van belang is met betrekking tot Opsis Oogziekenhuis.

 

Spoednummer

Heeft u als zorgprofessional een patiënt die met spoed behandeld moet worden? Bel dan ons spoednummer: 088 664 9699. Let op: dit nummer is uitsluitend bedoeld voor spoedgevallen. Bij andere zaken verzoeken wij u ons algemene nummer te bellen: 088 664 9674.

Nascholing

Bij Opsis delen wij graag onze kennis op het gebied van oogheelkunde. Daarom bieden wij verschillende nascholingscursussen aan. Mocht u geïnteresseerd zijn in deze nascholingen, kunt u contact opnemen voor meer informatie.

Communicatie

Zorgdomein is het ideale kanaal om vlot uw verwijzing naar ons te zenden.

Uitsluitend op verwijzing van de (huis)arts

Met uitzondering van keuringen en cosmetische behandelingen, is uw verwijzing niet alleen van medisch belang, maar ook voor vergoeding van de behandeling door de zorgverzekering. Regelmatig controleren zij of er een (recente) verwijzing aanwezig is. Daarom kan het voorkomen dat wij u, in het geval van chronische patiënten, na enkele jaren om een nieuwe verwijzing zullen vragen.

Onze brieven gaan naar het landelijk bekende edifact-adres. Helaas gaat er bij deze betaalde, verschillende beveiligde postdiensten regelmatig iets mis waardoor onze brieven niet aankomen. Wij vragen u in dat geval eerst bij uw ICT-er te controleren of uw persoonlijke edifact-adres juist is.